Fly Away
Home About Stuffs Twitter Facebook Follow Dash

owner


" I just wanna fly away with my friend from all the bitch for a while "

Soulmate

tagboard


Ask Me




Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Friendship
Jumaat, 10 April 2015 • 11:04 PG • 0 comments



Rindu :'(

Lamanyaaa xupdate blog . Setiap kli balik mesti niat nk update blog tu ada, tpi tulakan tak kesampaian. and satu lagi sebab sifat MALAS tu lagi BANYAK dri RAJIN. 

Form 3 Kena Streaming. tk dpt nk terima hakikat lagi ni haaa. :'(((( STREAMING oke STREAMING. Spa yg nk streaming ? Tak kesah laa spe yg nk kan, tpi aku taknak. Taknak berpisah dgn manusia-II dkat atas tu . Rindu tau rindu . Rasa maccam hilang separuh dri aku punyaa semangat nak hidup. Serius talk. 

First dpt tahu kena streaming tu hari Sabtu berapa haribulan entah, tpi time tu kelas Pai. Tgh syok blajr pai then ckgu Lan dtg bgi list untuk bdk kelas 3 TEKAL yg BARU . Time tu Ya Allah nk nangis pon adaa. Then pergi tengok list nma dkt boardbatch. Semuaa berpecah . Yaniey kelas A, Syukdgn Jihah kelas H, Fatin kls U. Em . Sedih la sbb dh tak dpt nk duduk semeja dgn syuk and Jihah. tkde lagi nk buat bising gaduh gedik bagai. Aish rindunyaa . 

Classmates baru sooo hambar laaa. Still missing 1 Tekun/ 2 Teguh Members . Too much differents between both of the classmates. Rindu nk dgr aimie buat lawak . Rindu nk kena marah sama-II. Rindu nk tidur berjemaah. Rindu Semuaaaa laaa.agak banyakla moment-II yg tak dpt dilupakan tu. 

Tak tau laa mcmmana nk adapt dgn classmates baru. huwaaaaa. why like this ? nasib ada aisya azreen zati aini beyco. Tpi i don't think that aku layak duduk kelas tu. Kelas bdk2 pandaii . Aku ni bkan la pandai sgt pun. Streaming kls ni buat aku rsa down sgt. rasa macam aku punyaa support tu jauh sgt. nk belajr pun xde mood kot. biasanya ada Jihah ada syuk. but know ? nk share story pun susah. too much penghalang . 

hoping that our Friendship last forever even bukan classmates lagi dah . Aish rindu ni bilaaa nk terbang jauh-II. 

Dear ex-Classmates *wipingtears,

Jangan lupaa aku. Goodluck PT3 okee bruhh. 
jumpa tu tegur la weh . jangan Happy sgt dgn classmates bru nanti aku JELES. HAHA
No one can love you like i love all of you guys. Lahai sweetnyaaa. 

Fatin Syuk Jihah Hajar Azreen Aisya Yaniey Zati Beyco Aini Teah Aida Yati Nik
Aimie Qayyum Shafiq Izzat Kimie Datu Aseem Arzaie Amir Areff